Deleze Srbija otvara vrata za najbolje studente

na Vesti

Delez Srbija, koja je vlasnik maloprodajnih lanaca Maxi, Tempo i Shop&Go, organizuje program stručne prakse za studente u trajanju od šest meseci.
Izabrani kandidati će imati jedinstvenu priliku da u okviru plaćene prakse, unaprede svoja znanja i veštine za sledeće oblasti:

operacije, menadžment kategorija, HR, logistika i marketing.

Pogledajte sta zaposleni misle o ovoj firmi Delhaize
"Delez Srbija je više puta do sada pokazala kako se na pravi način otvaraju vrata jedne uspešne kompanije za naše najbolje studente. Tokom trajanja programa studenti će svakodnevno biti uključeni u sve segmente rada sektora za koji se prijave i imaće priliku da na neposredan način steknu neophodno iskustvo u toj oblasti. Najbolja podrška mladima je kada im pružite šansu da se dokažu i naprave prve korake u svojoj karijeri," istakao je Nikola Papak, menadžer za odnose sa javnošću kompanije.

Kriterijumi za prijavu su da kandidati budu na završnoj godini studija sa dva ili manje ispita do kraja ili da su studenti na master studijama, da budu studenti menadžmenta ili srodnog društvenog usmerenja, ekonomskog ili saobraćajnog fakulteta, kao i da dobro poznaju engleski jezik.


Čitaj dalje...

Apatincima plata sa 80.000 na 22.800 RSD - kako?

Beograd -- Statistika je pokazala da oni koji su u aprilu bili na vrhu po zaradama, sada su na… Dalje...

Srbima bi na maÄ‘ioničarskim veÅ¡tinama pozavideo i sam Dejvid Koperfild jer su otkrili trik kako da…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA