Radnik "Goše" se obesio u fabrici

na Vesti

Dragan Mladenović (1961), radnik fabrike šinskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke, pronađen je obešen u pogonu fabrike. Stravičan prizor obešenog radnika zatekle su kolege jutros oko 8 časova.

Prema rečima predsednika Samostalnog sindikata te fabrike Milorada Miloradovića, njegov kolega ubio se na radnom mestu zbog izuzetno teške ekonomske situacije u porodici. On je naveo da radnici "Goše" nisu primili između 15 i 20 zarada i da je mnogim radnicima jedini obrok tokom dana - topli obrok u fabrici.

Srpski radnik u dilemi: Ćutati i trpeti ili dobiti otkaz?

Fabrika šinskih vozila "Goša" privatizovana je 2007. godine, vlasnik je slovačka firma "ŽOS Trnava", a radnici tvrde da više i ne znaju koju platu im je poslodavac poslednju isplatio, to jest da primaju po dve do tri hiljade dinara, u "neuhvatljivim intervalima". Fabrika ima 375 radnika.

Policija je na mestu nesreće, a istraga je u toku.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.


Čitaj dalje...

Njima je prosečna plata 210.000 RSD

Beograd -- Po poslednjim podacima Republičkog zavoda za statistiku, prosečna plata isplaćena u Srbiji proÅ¡log… Dalje...

Premijer Aleksandar Vučić najavio je da će u martu prosečna plata u Srbiji iznositi 395 evra,…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA