"SIPAĆEMO JOŠ MALO NOVCA" Ovo su SVE NOVE MERE POMOĆI koje je Vučić najavio večeras, EVO KO ĆE DOBITI NOVAC I KOLIKO

na Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras na RTS-u novi niz mera pomoći privredi pogodjenoj pandemijom kovida-19. Evo ko može da dobije movac od države i koliko.

60 odsto minimalca

Vučić: Daćemo u naredna dva meseca, jul i avgust, za hrabre preduzetnike, mikropreduzeća, mala preduzeća, srednja preduzeća, daćemo po 60 odsto minimalca za sve njihove radnike.

Ne zato što nisu radili. Radili su! Hoćemo dodatno finansijski da pomognemo. Od frizera, obućara, do ljudi koji imaju svoje privatne kompanije za proizvodnju nameštaja. To je najšira mera, fantastična mera, velika mera!

Odlaganje plaćanja poreza i doprinosa

Vučić: Najmanje još jedan mesec ćemo odložiti plaćanje poreza i doprinosa. Pokušaćemo i još jedan mesec, ali ne mogu da obećam. To je važno za ugostitelje i turističke agencije.

Ako te zanima koliko se to radi u pojedinim kompanijama, kakve su plate kao i ostale tajne u firmama u Srbiji, preporučujemo da pogledaš sledeće linkove:

Projekat “Moja prva plata”

Vučić: Posebno ćemo da finansiramo za novozapošljavanje srednjoškolca jednog, 9 meseci mi plaćamo 20.000 dinara. Za zapošljavanje jednog srednjoškolca za prvu platu. A za zapošljavanje fakultetski obrazovanog ili sa višom školom 24.000 dinara.

Moratorijum na otplatu kredita

Vučić: Razgovaraću sa Jorgovankom (Tabaković, guvernerkom NBS) i ona će izaći u naredna dva dana sa dodatnom merom moratorijuma na plaćanje kredita kako za pojedince, tako i za preduzeća. Bar na još dva meseca.

Izvor: blic.rs


Čitaj dalje...

Šef otkrio NAJBOLJI ODGOVOR koji je ikad dobio na pitanje "Recite mi nešto o sebi"

“Recite mi neÅ¡to o sebi”, jedno je od najčešćih pitanja koja poslodavci postavljaju potencijalnim… Dalje...

Kriza je ozbiljno finansijski pogodila srpska preduzeća. To je potvrdilo i viÅ¡e od polovine domaćih firmi…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA