Logo moje kompanije "Ogledalo Firme" koristi bez odobrenja

na Pravila Koriščenja i Slično

Logo i nazivi firmi koje se nalaze na Ogledalo Firme websajtu su napravljeni na zahtev korisnika i sve informacije su preuzete iz javnog domena na internetu.

Ukoliko se vaš logo kompanije javno nalazi dostupan na internetu (što možete proveriti pretragom na google images) u tom slučaju vrlo je moguće da će ga naš automatski sistem preuzeti.

Ogledalo Firme i Second Surfer koriste logo firme samo u službi identifikovanja kompanije i brenda.

Ukoliko smatrate da Ogledalo Firme koristi pogrešan logo za vašu kompaniju možete nas obavestiti ili postaviti odgovarajuću sliku direktno na profilu vaše kompanije.

Imena brendova, logo-i koji se nalaze na Ogledalo Firme ostaju u posedu njihovih vlasnika. Prikazivanje imena firmi i njihovih logoa nema nameru da implicira i prikaže bilo kakvu vezu sa navedenim kompanijama i brendovima i koriste se samo u službi indentifikovanja istih.


Čitaj dalje...

Da li neko može da tuži Ogledalo Firme van Sjedinjenih Američkih Država?

Ogledalo Firme je proizvod kompanije SecondSurfer koja je locirana u Kaliforniji, SAD. Web sajt i naÅ¡i serveri i… Dalje...

This privacy policy has been compiled to better serve those who are concerned with how their 'Personally Identifiable Information'…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA