Da li neko može da tuži Ogledalo Firme van Sjedinjenih Američkih Država?

na Pravila Koriščenja i Slično

Ogledalo Firme je proizvod kompanije SecondSurfer koja je locirana u Kaliforniji, SAD. Web sajt i naši serveri i sav sadržaj je lociran na teritoriji SAD. Sva legalna nadležnost je u SAD. Za tužbe koje su napravljene van SAD, SPEECH Act izuzima tužbe u SAD koje su napravljenje od spolja koje idu u suprotnost (1) Prvom Amandmanu, zaštita slobodnog govora SAD ili (2) imunitetu za sve internet servis provajdere koje drže takav slobodan govor prema CDA (imunitet koji se aplicira na Ogledalo Firme i komentare i informacije o platama koje sadrži). Wikipedia ima dodatne informacije o SPEECH Act.

Inostrane službe treba da razmotre primenjivost SPEECH Act i penale u slučaju neuspeha legalne akcije u SAD pre nego što preduzmu legalnu akciju sa stranom juresdikcijom a u vezi konekcije za informacijom na Ogledalo Firme.


Čitaj dalje...

Da li Ogledalo Firme ili Second Surfer može da se drži odgovornim za sadržaj komentara i plata koje ima na svom web sajtu?

Ogledalo Firme se ne može držati odgovornom za sadržaj napravljen od strane korisnika na naÅ¡em… Dalje...

Logo i nazivi firmi koje se nalaze na Ogledalo Firme websajtu su napravljeni na zahtev korisnika i sve informacije…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA