NE HAJE ZA ŠTEDNJU Krkobabić deli 13. platu u "Pošti Srbije"

na Vesti

Beograd Vlada Srbije dala je saglasnost da se zaposlenima u javnom preduzeću "Pošta Srbije” i ove godine iz dobiti isplati 13. plata, čiji je prosek oko 32.000 dinara, saznaje "Blic”.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.

Pogledajte prosecnu platu i utiske zaposlenih iz Poste Srbije

Tako će blizu 15.000 poštara i drugih radnika i ove godine imati bonus, iako je bilo najave da će premijer Aleksandar Vučić staviti veto na ta dodatna primanja. Doduše, to je urađeno nakon pretnji sindikata, koji su 20. septembra uputili pismo novoj direktorki Miri Petrović (kadar Krkobabića) i članovima Vlade.

Izvor "Blica” iz Vlade Srbije tvrdi da je sve ovo zamutio Milan Krkobabić, doskorašnji direktor "Pošte", a sada ministar.


Čitaj dalje...

Istraživali smo kako se u Srbiji dolazi do posla, a trećina je priznala SUROVU ISTINU

Veza i članstvo u stranci polazna su osnova da bi se doÅ¡lo do posla u Srbiji, ali… Dalje...

Da li bi Å¡efovi trebalo da se trude da zadrže svog najboljeg zaposlenog? Iako bi logičan…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA