Prosečna zarada u septembru 46.558 dinara

na Vesti

Prosečna bruto zarada u Srbiji isplaćena u septembru iznosila je 64.150 dinara, i u odnosu na avgust bila je veća za 2,7 odsto, a realno za 3,3 odsto, saopštio je danas Republički zavod za statistiku.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.

U odnosu na prosečnu bruto zaradu iz septembra prošle godine, nominalno je veća za 6 odsto, a realno je veća za 5,4 odsto.

Kako se navodi u saopštenju, prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u septembru iznosila je 46.558 dinara.

Prosečna Plata u Srbiji

U poređenju sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u avgustu, nominalno je veća za 2,8 odsto, a realno za 3,4 odsto, dok je u odnosu septembar prošle godine, kao i bruto zarada, nominalno bila veća za 6 odsto i realno veća za 5,4 odsto.

Kako Do Posla U Srbiji?

Prosečna bruto zarada isplaćena u periodu januar-septembar 2016. godine, u poređenju sa prosečnom zaradom isplaćenom u prvih devet meseci 2015. godine, nominalno je veća za 3,9 odsto, a realno je veća za 2,9 odsto.

PLATA 1.300 EVRA, A 30.000 RADNIH MESTA: Za ovu profesiju nema zime u Srbiji

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u istom periodu ove godine nominalno je veća za 3,8 i realno je veća za 2,8 odsto u odnosu isti period prošle, navodi se u saopstenju.


Čitaj dalje...

Ko i kako može ODMAH da se zaposli u Aster tekstilu?

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nedavno je u NiÅ¡u otvorena turska fabrika Aster tekstil. Menadž… Dalje...

Niko ne želi da ga radno okruženje smatra glupim. Ali, ako ste postali "dežurni klovn" u…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA