ŠANSA ZA POSAO U ĆUPRIJI: Turci traže 30 šivača konfekcije!

na Vesti

ĆUPRIJA - Fabrika turske kompanije "Tibet Moda" u Ćupriji, koja je otvorena 30. septembra i počela rad sa sto radnika, traži novih 30 šivača konfekcije.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.

Ovu potrebu za radnicima iskazala je juče u Paraćinu na Sajma zapošljavanja Filijale Nacionalne službe zapošljavanja (NSZ) u Jagodini, održanog u okviru 18. Sajma privrede.Na sajmu su učestovala 24 poslodavca, 21 iz Paraćina, dva iz Ćuprije i jedan iz Jagodine koji su iskazali potrebe za 102 radnika, izjavila je ačelnica Odeljenja za posredovanje i zapošljavanji i planiranje karijere filijale u Jagodini Smiljana Krstić.

Pogledajte kakvi su utisci iz ostalih firmi koje se bave tekstilom

Bombaj Textile

Aster Textile

Geox

Uz "Tibet Modu", najviše radnika, osam, tražila je firma "Standard Furniture Serbia" iz Ćuprije i "Milić Limarija" šest.Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem bio je u oblasti saobraćaja, prehrambene i tekstilne industrije, trgovine i ugostiteljstva, osiguranja, farmacija, veterine... a najveće interesovanje poslodavaca je bilo za prijem radnika u zanimanjima: šivač konfekcije, vozači kamiona i autobusa, limari, zavarivači, mašinski inženjeri i tehničari, bravari, automehaničari, mesari, pekari, prodavci, konobari, inženjeri elektrotehnike, mašinski i elektrotehničari, veterinari i veterinarski tehničari, monteri rashladnih uređaja, stolari, rukovaoci građevinskih mašina...

U Pomoravskom okrugu, koga uz Jagodinu, Ćupriju i Paraćin čine i Despotovac, Svilajnac i Rekovac, na evdienciji Filijale NSZ je 28.104 nezaposlena lica, 241 manje nego na početku godine.Otvaranju sajma prisustovao je i zamenik direktora NSZ Dragan Sikimić.


Čitaj dalje...

JEDNO U OGLASIMA, DRUGO U FIRMI Novinari "Blica" proverili Å¡ta se krije iza primamljivih ponuda za posao

Beograd "Nudimo mogućnost napretka, fiksnu platu i stalan posao". Zvuči lepo ponuda za posao u oglasima. MeÄ‘… Dalje...

“Softver jede svet” izjavio je američki biznismen, softver inženjer i investitor rizičnog kapitala Mark Andrisen.…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA