Poslodavci nude 1.200 slobodnih radnih mesta na sajmu u Novom Sadu

na Vesti

Sajam zapošljavanja održaće se u četvrtak, 17. novembra, od 10 do 15 časova, u zapadnom holu Spensa.
Učešće je potvrdilo preko 50 poslodavaca koji su prijavili više od 1.200 slobodnih radnih mesta u medicinskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, elektrotehničkoj, mašinskoj, saobraćajnoj, grafičkoj i tekstilnoj struci.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.

Najveću šansu da pronađu posao imaju radnici u proizvodnji, prodavci, medicinske sestre, fizički radnici, vozači, administrativni radnici i magacioneri, a priliku će dobiti i informatičari, stručnjaci za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara, savetnici u osiguranju, komercijalisti, frizeri, krojači, šivači, pekari, mesari, autoelektričari, automehaničari, higijeničari i drugi.

Sve aktivne oglase pogledajte kod nas na sajtu www.ogledalofirme.com

Poslodavci su istakli i slobodna radna mesta za visokoobrazovane osobe sa invaliditetom, ali i za šivače, krojače i molere. Poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografiju, piše portal 021.

Preuzeto sa blic.rs


Čitaj dalje...

NUDE VAM NOVI POSAO? Evo kada to nije DOBRA VEST

Ako ste dobili mejl od HR menadžera konkurentske firme ili službenika skauting agencije, u kome žele… Dalje...

Beograd "Nudimo mogućnost napretka, fiksnu platu i stalan posao". Zvuči lepo ponuda za posao u oglasima. MeÄ‘…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA