Srbija: Plata im s 58.666 RSD pala na 19.031

na Vesti

Prosečna neto zarada isplaćena u januaru u Nišu bila je 38.876 dinara, što je u odnosu na prethodnu decembarsku, manje za 5.822 dinara ili 13 odsto, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku, a prenosi Blic.

Prosečna Plata u Srbiji

Prosečna neto plata u Srbiji u januaru je iznosila 41.508 dinara, što je za 11.948 dinara ili 22,4 odsto manje u odnosu na decembar.
Posle dužeg vremena na vrhu lestvice primanja u Srbiji ne nalaze se žitelji Surčina, već Sjenice pošto je prosečna neto plata zaposlenih u tom gradu na zapadu Srbije u januaru iznosila 78.467 dinara.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.

Prosečne plate u Sjenici u januaru povećane su za čak 98 odsto u odnosu na decembarske i za čak 126 odsto u odnosu na januar 2016. godine.

Surčinci se nalaze na drugom mestu lestvice primanja jer je njihova prosečna plata opala sa decembarskih 95.908 dinara, na 74.332 dinara.

On zarađuje više od 3000$ mesečno i to u Srbiji, evo kako!

Najnižu prosečnu neto platu u januaru imali su stanovnici Odžaka – svega 19.031 dinar.
Zarade niže od „minimalca“ imali su u januaru i žitelji Trgovišta (19.592 dinara) i Babušnice (19.771 dinar).


Čitaj dalje...

Srpski radnik u dilemi: Ćutati i trpeti ili dobiti otkaz?

Prekovremeni, neplaćeni rad, opasnost na radu, kaÅ¡njenje ili neisplaćivanje plata, izbegavanje uplate doprinosa i mobing samo… Dalje...

Ispovest anonimnog srpskog programera koji zaraÄ‘uje $3000 mesečno sedeći kod kuće u gaćama. Program…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA