Delez Srbija raspisala konkurs za sve svršene diplomce: Plaćena stručna praksa u inostranstvu, službeni auto i posao od prvog dana

na Vesti

Plaćena stručna praksa u inostranstvu u trajanju od šest meseci, kao i usavršavanje u zemlji plus radno mesto, čeka najbolje svršene diplomce iz naše zemlje u internacionalnoj kompaniji Delez Srbija koja je vlasnik domaćih prodavnica Maxi, Tempo i Shop&Go.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.

Tokom boravka van Srbije pokriveni su troškovi smeštaja, dobijaju službeni automobil i primaju platu tokom sve 3 faze prakse, pri čemu je plata u inostranstvu usklađena sa troškovima života zemlje u koju odlaze. Internacionalni program za diplomce se organizuje već sedmu godinu zaredom.

Pogledajte utiske zaposlenih i prosecne plate u ovoj kompaniji Delhaize

Konkurs je otvoren od 1. do 31. marta, a kroz proces selekcije biće izabrano dvoje polaznika buduće generacije ovog Internacionalnog programa za diplomce. Program traje godinu i po, a polaznici su od prvog dana plaćeni i u stalnom radnom odnosu.

Prvih šest meseci diplomci ce upoznavaju sa osnovama biznisa i poslovanja u maloprodaji, nakon čega odlaze u inostranstvo gde rade u jednom od sektora kompanije, u skladu sa svojim profesionalnim interesovanjima. Poslednjih šest meseci provode u Srbiju gde se pripremaju za zaposlenje i preuzimanje nove pozicije u kompaniji.

SRPSKI POSLODAVCI PROCENILI Evo koja će zanimanja biti tražena u 2017. godini

Uslov za kandidate je da imaju manje od 2 godine radnog iskustva, završene osnovne ili master studije, da dobro poznaju engleski jezik, imaju razvijene komunikacione veštine i liderske sposobnosti. Pored toga, bitno je da poseduju strast prema trgovini i želju za kontinuiranim učenjem i usavršavanjem. Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na linku OVDE.


Čitaj dalje...

NEDOSTIŽNA 2008: Godina kada nam je prosečna plata bila najveća!

Najveću prosečnu platu, od 2007. godine do danas, Srbija je imala 2008, i to 402 evra, pokazala… Dalje...

Danas je lakÅ¡e nego ikad ući u svet programiranja i krenuti tim putem. Bogatstvo informacija na internetu…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA