Zašto Velike Kompanije Traže Kandidate Preko Ogledala Firme

na Vesti

Na teritoriji Srbije postoji nekoliko velikih poslovnih oglašavača, sajtovi gde svako ko traži posao može da uradi pretragu po profesiji, lokaciji i slično. Ono što je Ogledalo Firme probilo u sam vrh svih oglašavača je najmoderniji sistem koji spaja poslodavce i kandidate. Tim ljudi koji stoji iza ovoga portala živi u Silikonskoj Dolini u Americi i prenosi najmodernije tehnologije veštačke inteligencije i analize podataka u sistem Ogledala Firme.

Većina Kompanija koje imaju preko 200 zaposlenih se ekskluzivno oglašava na portalu Ogledalo Firme već neko duže vreme. Ono što nas je zanimalo je zašto su odustali od nekih poznatih velikih portala za poslovno oglašavanje i prešli isključivo na Ogledalo firme. Pošto imamo odličan odnos sa kompanijama sa kojima sarađujemo uspeli smo da izvučemo par vrlo korisnih informacija.

Prvi i najčešći razlog je što Ogledalo Firme odmah po postavljanju poslovnog oglasa prikazuje spisak svih kandidata koji odgovaraju poslovnom oglasu i koji aktivno traže posao. Ovo u nekim slučajevima dovodi do pronalaženja novog zaposlenog u roku od samo par dana i skraćuje vreme potrebno za filtriranje profila.

Drugi najčešći razlog je što postavljanjem poslovnog oglasa na Ogledalo Firme, regruteri ručno izvlače kandidate iz baze i nude ih poslodavcima. Na ovaj način većina prijava koje dolaze sa Ogledalo Firme su već filtrirane i lakše za obradu od strane HR-a ili specifičnih timova.

Treće, svaki poslovni oglas na Ogledalo Firme se promoviše aktivno preko Facebook-a (koji uključuje i stranicu i plaćenu reklamu). Na ovaj način kandidati dolaze do informacija o potencijalnom poslu i bez da posećuju specijalne websajtove. Na ovaj način kompanije su nam rekle da su primetili i jačanje brenda. Ogledalo Firme inače koristi svoju mrežu partnera da promoviše poslovne oglase.

Ogledalo Firme trenutno ima preko 50,000 profila različitih struka koji aktivno traže posao širom Srbije.

Kao bonus sistema je činjenica da svako ko je zainteresovan za posao u određenoj kompaniji bez obzira gde je našao poslovni oglas dolazi na Ogledalo Firme kako bi proverio šta kažu zaposleni i kolike su plate u toj kompaniji. Ovo je trenutak kad se svi oglasi kompanije prikazuju. Najbolji kandidat je onaj koji je već zainteresovan za kompaniju a to je baš ono što Ogledalo Firme postiže.

Što se tiče poseta Ogledalo Firme je u top 100 u Srbiji ako se računaju samo domaći sajtovi i do sada beleži samo rast iz meseca u mesec.

Ako želite da vidite koje to kompanije imaju aktivne poslovne oglase kod nas možete proveriti par sledećih linkova:

Prodavac u Beogradu

Java Developer Beograd

Kako izgledaju posete na Ogledalo Firme u realnom vremenu možete pogledati sledeći video

Ogledalo Firme svim kompanijama daje besplatno 2 poslovna oglasa gde mogu da se uvere u moć ovakvog sistema.

Za sva pitanja oko oglašavanja na Ogledalo Firme obratite se na podrska@ogledalofirme.com


Čitaj dalje...

Kad bismo promenili ovaj zakon, svaki treći poslodavac bi završio U ZATVORU

Ukoliko bi se promenila kaznena politika, bar 30 odsto poslodavaca u Srbiji moglo bi da zavrÅ¡i u zatvoru… Dalje...

Da je položaj zaposlenih u Merkatoru S i Idei, čiji je vlasnik hrvatska firma Agrokor, veoma loÅ¡…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA