Borba Protiv Lažnjaka i Prevaranata

na Vesti

Kao što ste mogli da primetite od pre par dana svi naši članovi moraju da pošalju sms kod kako bi aktivirali svoj nalog na Ogledalo Firme. Pošto najviše cenimo naše korisnike red bi bio i da objasnimo zašto zahtevamo od svakog korisnika da nam pošalje SMS za aktiviranje naloga.

Ogledalo Firme dobija jako puno vrlo kvalitetnih informacija od zaposlenih širom Srbije. Imamo insajderske informacije za preko 10,000 kompanija koje posluju na teritoriji Srbije, pa čak i mnoge koje uopšte zvanično nisu registrovane. Obrada svih ovih informacija, kako bismo ispoštovali kvalitet je vrlo vremenski zahtevna.

Međutim ono što se dešava je da kompanije pokušavaju da utiču na kvalitet svojih profila kreiranjem lažnih profila i time popravljaju imidž kompanije. Ovim postupkom su opasno zapretili da naruše kvalitet informacija sa kojima raspolažemo. Takođe postoji i određeni broj korisnika koji ne poštuju rad svih nas postavljajući namerno loše informacije. Sve ovo zajedno našim administratorima oduzima dragoceno vreme bez ikakve potrebe.

Kako bismo zaustavili ovakvo ponašanje i naravno zadržali kvalitet celog sistema predpostavili smo da količina mobilnih brojeva koje korisnici mogu da imaju je limitirana, i stoga rešili da uvedemo aktiviranje naloga putem SMSa. Takođe predpostavka da 1-2 dinara dnevno je simbolično za jednog korisnika ali kompanijama može da predstavi ozbiljan trošak ako pokušaju da zloupotrebe masovnost naloga.

Znamo da je ovo vrlo nepopularan potez, međutim nadamo se da se slažete sa nama da bez kvalitetnih informacija koje imamo i sam sistem Ogledala Firme više ne bi imao smisla. Ukoliko imate bilo kakve predloge i komentare oko ovoga slobodno nam pišite.

Ovim putem želimo da se zahvalimo i svim korisnicima koji su nam ukazali na kompanije koje su pokušavale da na lažne načine utiču na kvalitet informacija. Pošto smo već dosta u kontaktu oko ovoga znate ko ste.

Hvala na Razumevanju!
www.ogledalofirme.com


Čitaj dalje...

Zašto Slanje SMS za Aktiviranje Naloga

Dobili smo dosta pitanja zaÅ¡to za aktiviranje naloga sada mora da se poÅ¡alje SMS koji čak… Dalje...

Otvorila se pozicija u odreÄ‘enoj kompaniji i razmiÅ¡ljate da se prijavite… Ili ste dobili ponudu za posao…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA