Ogledalo Firme i NikadVise Uspostavljaju Saradnju

na Vesti

Ogledalo Firme

Nikad Vise

Portali Nikadvise.com i Ogledalo Firme su zvanično dogovorili saradnju sa ciljem što boljeg unapređenja usluge koje nude ova dva portala.

Ogledalo Firme je portal na kojem posetioci mogu da saznaju kolike su plate i šta kažu zaposleni u firmama širom Balkana, da anonimno postave komentar ili iznos plate u trenutnoj ili bivšoj firmi, ali i da pronađu posao na vrlo moderan i efikasan način.

NikadViše je portal koji predstavlja knjigu negativnih utisaka potrošača u regionu. Na portalu možete ostaviti komentar na uslugu ili proizvod čijim kvalitetom niste zadovoljni, koji se kasnije objavljuje, ali
se i kompanije direktno kontaktiraju sa ciljem smanjenja broja negativnih iskustava i neprijatnosti.

Uzevši u obzir da se ova dva portala bave srodnim delatnostima, deo dogovorene saradnje obuhvatiće prosleđivanje i razmenu adekvatih komentara,utisaka i kritika, ali i upućivanje posetilaca na pravo mesto za iskazivanje nezadovoljstva.

Svi članovi tima iza projekta NikadViše se raduju dogovorenoj saradnji.

“Smatramo da je ova saradnja nešto što će doprineti i nama, ali i samim građanima i da ćemo, na ovaj način, lakše usmeravati iskaze nezadovoljstva i dolaziti do rešenja. Uz naše nove saradnike ćemo
raditi na izgradnji boljeg kanala komunikacije. ”, NikadVise.

“Drago nam je da možemo da uspostavimo saradnju na ovom polju sa NikadVise portalom. Ogledalo Firme koje se primarno bavi unapređivanjem poslovanja definitivno nalazi partnera u NikadVise kao portalu gde ljudi mogu da se informišu o raznim problemima na koje nailaze potrošači. Ne želimo da se korisne informacije izgube pa ovim putem želimo da uputimo svakog potrošača koji je imao loša iskustva prilikom kupovine uputimo na nikadvise.com ”, Ogledalo Firme.

Ukoliko imate primedbu prilikom kupovine nekog proizvoda, ili dobijanja neke usluge Vašu primedbu možete poslati na nikadvise.com. Takođe na istom mestu možete pronaći i zanimljiva istraživanja vezana za potrošače.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.


Čitaj dalje...

Većim platama otimaju radnike

Zrenjaninski privrednici muku muče da zadrže svoje zaposlene. Žale se da bukvalno preko noći ostaju bez čitave smene. ZRENjANINSKIM… Dalje...

Nastavak našeg prethodnog teksta... Ko koliko plaća, kakve su prosečne plate itd. Ako vas zanima ko najbolje plaća, koja…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA