Pravila Korišćenja

na Pravila Koriščenja i Slično

Ogledalo Firme Pravila Korišćenja

Ko sme da koristi Ogledalo Firme

Da bi koristili Ogledalo Firme morate imati 18 godina i više i imati autoritet da prihvatite ova pravila. Osim ako nije specijalno navedeno od Ogledala Firme, Ogledalo Firme je lični portal i nije za komercijalnu upotrebu. Ako želite da koristite Ogledalo Firme u komercijalne svrhe morate da nas obavestite i uđete sa nama u specijalni ugovor. Ne smete da koristite Ogledalo Firme ako smo vaš nalog ukinuli ili izbacili.

Vaš Nalog na Ogledalo Firme

  1. Ogledalo Firme nalog. Da bi ste postali Član Ogledalo Firme (skraćeno “Član”), mi zahtevamo da registrujete nalog dajući nam vaš email i šifru. Drugi zahtevi pri registraciji (specijalni za naprimer administratore kompanija) takođe postoje. Vi ste u potpunosti odgovorni za privatnost i čuvanje vaše šifre. Prihvatate se da nećete koristiti nalog i šifru nekog drugog naloga bilo kad. Pristajete da nas obavestite odmah čim posumnjate da je vaš nalog korišćen bez vaše autorizacije. Vi ste u potpunosti odgovorni za korišćenje vašeg naloga. Šifre su podložne resetovanju i suspenziji od strane Ogledala Firme bilo kad.

Vaše Korišćenje Ogledalo Firme

  1. Pravila Ponašanja. Koristićete Ogledalo Firme samo za legalne radnje u skladu sa ovim Pravilima Korišćenja i svim primenjivim zakonima, regulacijama i drugim obavezujućim ugovorima koje možete imati sa trećim licima.
  2. Nećete:
    • Koristiti informacije koje dobijete od Ogledala Firme da uznemiravate, ili povređujete druge osobe, ili da kontaktirate nekog da bi radili reklamiranje i prodaju bez njihovog eksplicitnog odobravanja.
    • Uvoditi software ili automatske agente na Ogledalo Firme, ili pristupati Servisu da bi ste pravili mnogobrojne naloge, generisati automatske poruke ili da skidate podatke sa Ogledala Firme.
    • Mešati se ili remetiti rad Ogledala Firme ili bilo koje mreže koje su spojene na Ogledalo Firme
    • Mešati se, remetiti, modifikovati, dekompajlirati bilo koji podatak ili funkcionalnost Ogledala Firme
  3. Linkovi na Druge Sajtove. Ogledalo Firme može da sadrži linkove ka drugim web sajtovima koji su postavljeni od strane našeg servisa, ili postavljeni od strane drugih Članova. Vaše korišćenje tih linkova je u potpunosti vaš rizik. Mi ne pratimo, niti imamo kontrolu, niti zastupamo sve druge web sajtove koji se nalaze kod nas.
  4. Sadržaj Koji nije od Ogledala Firme. Sadržaj od drugih Članova, posetioca, onih koji se reklamiraju, i svih ostalih je dostupan vama preko Ogledala Firme. (“Sadržaj”) znači bilo koja autorska informacija, uključujući plate, informacije o kompanijama, slike kompanija, odgovori poslodavca, reklame za poslove, informacije o poslodavcu, CV-evi, poruke, tekstovi, emailovi i ostali materijal na Ogledalo Firme. Pošto mi ne kontrolišemo takav sadržaj, razumete se i slažete se sa ovim: (1) mi nismo odgovorni, niti promovišemo-podržavamo bilo kakav takav Sadržaj, uključujući reklame i informacije o trećim licima, oglase za posao, ili informacije o platama i komentarima koje postavljaju Članovi; (2) mi ne garantujemo preciznost, istinitost, primenjivost, kvalitet informacija u takvom Sadržaju, i; (3) mi ne preuzimamo bilo kakvu odgovornost za nenameran, neprecizan, pogrešan ili ilegalan Sadržaj koji je dostupan našim posetiocima, poslodavcima, onima koji se reklamiraju ili trećim licima.
    U skladu sa Section 230 of the U.S. Communications Decency Act, mi generalno ne možemo da se držimo odgovornim za tužbe koje potiču iz Sadržaja koji je postavljen od strane trećih lica.

Deljenje Vašeg Sadržaja na Ogledalo Firme

  1. Vaša odgovornost za Vaš Sadržaj. Vi ste u potpunosti odgovorni za sav sadržaj koji je postavljen preko vašeg naloga na Ogledalo Firme (“Vaš Sadržaj”), kao i reprezentacije koje napravite u vezi sa vašim sadržajem. Postavljanjem sadržaja se slažete da ste pročitali i razumete naša pravila postavljanja.
  2. Sve u vezi Vašeg Sadržaja. Vi predstavljate i garantujete:
    • Vi posedujete Vaš Sadržaj ili imate prava da dajete takav sadržaj nekome
    • Vaš Sadržaj ne krši pravila privatnosti, pravila objavljivanja, copyright, ili bilo kakva prava neke druge osobe
    • Postavljanjem Vašeg Sadržaja, ne kršite bilo kakve ugovorne obaveze koje možete imati sa trećim licem, uključujući trenutnog poslodavca ili bilo kojeg prethodnog poslodavca
    • Sav Vaš Sadržaj koji postavite u vezi plata, komentara, informaciji o poslodavcu, slike kompanije je tačan
    • Vaš Sadržaj u vezi sa tim ko je vaš poslodavac ili je bio vaš poslodavac je tačan
    • Vaš Sadržaj i rezime (CV) je u potpunosti tačan i odgovara realnom stanju
  3. Molimo vas da ne širite informacije koje niste u mogućnosti da širite sa drugima, uključujući ugovorne obaveze i zakone, pošto će bilo koja informacija koju podelite sa nama biti vidljiva svim posetiocima Ogledala Firme.
  4. Zabranjen Sadržaj. Obavezujete se da nećete postavljani bilo koji Sadržaj koji:
    • Je uvredljiv i promoviše rasizam, mržnju, nacionalnu mržnju prema bilo kojoj grupi ili pojedincu, ili je pornografskog ili ekslicitne seksualne prirode.
    • Uključuje Spam Email, Lančana Pisma, ili bilo koji ne odobren način za masovno slanje poruka
    • Je pogrešan ili navodi na ilegalne radnje, sadrži pretnje i uvredljiv je
    • Promoviše, kopira, izvršava ili distribuira ilegalan i ne autorizovan sadržaj drugih osoba koji je zaštićen zakonom.
    • Uključen je u eksploataciju osoba mlađih od 18 godina u seksualnom ili nasilnom smislu, ili prikazuje bilo kakve informacije od osoba koje su mlađe od 18
    • Prikazuje instrukcije i informacije oko ilegalnih aktivnosti kao što su pravljenje ili kupovina ilegalnog oružja, kršenja nečije privatnosti, pravljenje kompjuterskih virusa i sličnog opasnog koda.
    • Sadrži identifikacione informacije osoba, kao što su brojevi ličnih karti, brojevi pasoša, brojeve vozačkih dozvola i sl.
    • Prikazuje šifre ili bilo kakve druge informacije za komercijalne ili ilegalne potrebe
    • Osim ako nije eksplicitno odobreno od strane nas, uključuje komercijalne aktivnosti, promocije, besplatne stvari, piramidalne šeme, reklame, plaćene linkove, i druge oblike reklamiranja.
    • Sadrži viruse, Trojanske konje, crve, pogrešne fajlove i sličan štetan software
    • Krši bilo kakve ugovorne obaveze i primenjive zakone
    • Prikazuje bilo kakvu saradnju sa Ogledalo Firme
    • Ili na bilo koji način krši ova pravila i prebacuje odgovornost na Ogledalo Firme

Čitaj dalje...

Prosečna Plata u Srbiji

Danas ćemo da zagrizemo 3 velike teme a nadamo se i vrlo zanimljive za čitanje u onim lepim časovima… Dalje...

Naša “Pravila Korišćenja” zabranjuju korisnicima da postavljaju sadržaje koji krši ugovorene obaveze. To znači da kada korisnik prihvati naše…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA