Kako se zaposliti u savremenoj IT kompaniji?

na Vesti

Novootvorena IT kompanija "Symphony" koja je prošlog meseca na srpsko tržište donela nešto sasvim novo, je počela sa zapošljavanjem.
Radni prostor koji obuhvata bazen, teniski teren, sobu za dremku, teretanu i saunu je namenjen za korišćenje u radno vreme i govori mnogo o organizacionoj kulturi ove kompanije i postavljanju novih, visokih standarda u uslovima rada u našoj zemlji. Pored atraktivnog radnog prostora, ono što ovu kompaniju izdvaja su inovativni projekti na kojima razvija softverska rešenja, koristeći najsavremenije tehnologije.
Jedan od glavnih ciljeva ove kompanije je da podstakne zainteresovanost programera koji su ambiciozni i imaju želju za kontinuiranim razvojem u svojoj karijeri.

Da bi ste saznali nesto vise o IT poslovima i kako je raditi u takvim firmama predlazemo vam da pogledate par IT kompanija.

levi9

CCbill

Schneider Electric DMS NS LLC

Naravno da bi svaki programer poželeo da radi u ovakvom poslovnom okruženju, međutim, da li je proces selekcije zaista tako rigorozan?

Kako kažu: "Proces selekcije je osmišljen tako da kao rezultat daje detaljnu sliku o kandidatu i sastoji se iz tehničkog dela i dela koji je usmeren na ispitivanje kompetentnosti, ličnih karakteristika i načina funkcionisanja pojedinca u radnom okruženju. Tehnički deo je fokusiran na otkrivanje jakih strana koje kandidat ima u stručnom smislu. Kandidati razgovaraju sa zaposlenima u ovoj kompaniji o stručnim pitanjima a imaju mogućnost da se pokažu i u rešavanju programerskog zadatka. Nakon tehničkog dela, kandidatima se pruža prilika da kroz razgovor sa HR menadžerom upoznaju kulturu kompanije i spoznaju koje su to ključne karakteristike za uspeh i funkcionisanje u ovom radnom okruženju".

Zaposleni u ovoj kompaniji rade u malim, kompaktnim timovima i imaju mogućnost odabira projekata u skladu sa svojim afinitetima i predispozicijama, kako bi na što bolji način upotpunili postojeći sistem i doprineli razvoju i jačanju kompanije.


Čitaj dalje...

Srpski poslanici žive bolje čak i od nekih kolega iz EU

Srpski poslanici imaju najniže plate u Evropi, ali u odnosu na prosečnog graÄ‘anina žive bolje… Dalje...

80,000 radnih mesta. Uskoro ćemo vam pokazati jedno istraživanje da vidite koliko je ovo realno uopÅ¡…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA