Ogledalo Firme Uvelo Najmoderniji Sistem za Oglašavanje Poslova

na Vesti

Ovo je kratak opis kako to trenutno funkcioniše najmoderniji sistem za spajanje poslodavaca i budućih radnika koji smo lansirali pre neki dan na našem sajtu.

Ogledalo Firme

Ogledalo Firme, je probudilo veliko interesovanje IT sektora za kvalitetno oglašavanje poslova i nalaženje potencijlanih kandidata.

Svima nam je dobro poznato da je ogromna potražnja za licima koja se bave IT-em. Programera, Testera, Web dizajnera i sličnih treba na hiljade. Svaka IT firma u Srbiji maltene traži nove radnike. Pravi problem je kako proslediti prave kandidate na prave pozicije što kvalitetnije. U saradnji sa par najvećih IT kompanija u Srbiji napravili smo rešenje koje će regrutovanje olakšati i napraviti ga mnogo efikasnijim. Prednost sistema koji smo dizajnirali je da je on primenjiv i na ostale industrije.

Svaki poslovni oglas koji se objavljuje kod nas na sajtu je absolutno individualno prilagođen osobi koja čita naš sajt. Na ovaj način smo sprečili da kompanija dobije 500 prijava kandidata za jednu poziciju, i da posle od tih 500 eliminiše 499 kao vrlo lošeg kvaliteta, već smo uspeli da napravimo sistem gde će kompanija dobiti 5 kandidata od kojih će 5 biti najbolje izabrani baš za njihovu kompaniju.

Koristeći najmodernije tehnologije i matematičke modele koji se primenjuju u najvećim svetskim kompanijama, naša ekipa iz Silikonske Doline, uspela je da prilagodi sistem za oglašavanje našem tržištu.

Preko 30 najvećih IT kompanija iz Srbije je za samo 10 dana pokazalo poverenje u ovakav sistem i objavilo svoje poslovne oglase preko http://www.ogledalofirme.com/

Količina korisnika koji tragaju za dobrim poslodavcem, broj aktivnih korisnika našeg sajta a sa druge strane pozitivna i aktivna reakcija najboljih kompanija u Srbiji pokazuje da smo na odličnom putu da postanemo de-fakto najbolji sistem za traženja poslova na Balkanu.

Kako se koristi naš sistem i kako do posla?

Ukoliko ste poslodavac oglase možete besplatno objaviti na sledećoj stranici

Ukoliko tražite kvalitetan posao u kvalitetnoj firmi, sve što treba da uradite je da se registrujete kod na glavnom sajtu http://www.ogledalofirme.com/ a naš sistem će se potruditi da vam ponudi poslove koji samo vas mogu zanimati.

Za sve koje bi zanimalo da iskoriste ovakav sistem na svom popularnom blogu ili websajtu i povećaju broj poseta, neka nam slobodno pišu na office@ogledalofirme.com

Dok čitate pogledajte sledeće firme iz IT sektora, kolike su plate i šta kažu zaposleni:
1. Levi9, Novi Sad
2. DMS Novi Sad
3. Nordeus


Čitaj dalje...

"Moram da se pohvalim, plata prešla 400 EUR"

Beograd -- Srbija je po prvi put preÅ¡la nivo prosečne plate od 400 evra, koja je u… Dalje...

Srpski poslanici imaju najniže plate u Evropi, ali u odnosu na prosečnog graÄ‘anina žive bolje…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA