Bez posla u Fijatu ostaje oko 1.500 radnika

na Vesti

Dogovor sindikata Fabrika automobila u Kragujevcu i poslovodstva danas nije postignut, pa se očekuje da će uskoro bez posla ostati oko 1.500 radnika u Fabrici automobila, kao i u fabrikama koje prave komponente, kaže za "Blic" predsednik Sindikata Zoran Marković.

Pogledajte sta zaposleni misle o ovoj fabrici na www.ogledalofirme.com

fiat

Sindikalci nisu zadovoljni zato što nije definisan način odlaska iz fabrika, ali je izvesno jedino to da će kada budu završeni kolektivni godišnji odmori tokom avgusta krenuti otkazi.

Povodom najave kompanije Fijat o ukidanju treće smene oglasio se i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić koji je rekao da se nešto ovako i očekivalo i da nije problem samo to što će više od 1.000 radika ostati bez posla, već i smanjen priliv u budžet grada Kragujevca.

  • Dosad se mesečno iz Fijata u gradsku kasu slivalo 40 miliona dinara, a nakon otpuštanja ta svota će biti oko 15 miliona dinara manja - kazao je Nikolić.

Za sve ostale informacije o firmama i aktuelnim Oglasima za posao posetite www.ogledalofirme.com


Čitaj dalje...

Све више „лоших директора“, на „црној листи“ 271 предузеће

Београд – На „црној листи“ лоших фирми у Србији тренутно се налази 271 предузеће. Толико их је уписано у централну… Dalje...

Prosečna mesečna raspoloživa sredstva po domaćinstvu u Srbiji, po podacima Republičkog zavoda za statistiku (RZS) u prvom kvartalu 2016.…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA