Radnici: Od Hestila ne očekujemo čuda, samo da radimo

na Vesti

Radnici Železare Smederevo zadovoljni su posetom predsednika Kine Si Đinpinga srpskoj čeličani, shvataju značaj te posete, a od novih vlasnika očekuju da poveća proizvodnju.

Angelina Pavić koja 35 godina radi u Železari izjavila je Tanjugu da dolazak predsednika Sija znači mnogo, jer je kineska država pokazala da pridaje značaj Srbiji i Železari Smederevo.

Pogledaje sta zaposleni misle o Zelezari Smederevo na www.ogledalofirme.com

"Kineska država i kompanija Hestil su vodeće u svetu kada je reč o čeliku. Znamo da radimo i proizvodimo, ali treba nam tržište. Zato je važno da iza nas stane velika sila", objasnila je ona.

Pavićeva je istakla da od novog vlasnika, kineskog Hestila, ne očekuje nikakva čuda, već samo da Železara radi.

Anđelina Veljić, koja je takođe u čeličani provela tri decenije, ukazala je da od ove fabrike žive mnoge porodice i da ona predstavlja veliki privredni faktor.

"Hvala premijeru Aleksandru Vučiću. Mnogo je učinio za nas. On je čovek u koga verujemo i koji mnogo radi. Malo je onih koji su iskreni i pošteni kao on. Nadam se da je doveo prave ljude i da ćemo svi biti zaposleni", podvukla je ona.

Pogledajte sta radnici iz cele srbije kazu o svojim firmama. Ukoliko ste i vi zaposleni ili ste radili u nekoj firmi, postavite anonimno vas komentar na www.ogledalofirme.com
Njihov kolega Novica Jovanović je objasnio da je poseta predsednika Sija od ogromnog značaja, istakavši da je samo potpisivanje više od 20 sporazuma, činjenica koja pokazuje da je poseta od ogromnog značaja po celu Srbiju.

Uz nove vlasnike, prema njegovim rečima, Železara će biti glavni izvoznik Srbije.

„Od novih vlasnika očekujem veću proizvodnju, veću plate i veću zaposlenost. To sve znači veći prihod za opštinu, ali i celu Srbiju, kroz doprinos rastu BDP-a“, naveo je Jovanović.


Čitaj dalje...

"Zamrznuti plate i penzije do 2018."

Plate u javom sektoru trebalo bi da budu zamrznute i u 2017, a penzije i u 2018. godini, kako… Dalje...

Dok god se investitori motivišu da ulažu u Srbiju zbog jeftine radne snage, a ne zbog pravno uređene države,…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA