ITALIJANI I DALJE ULAŽU U KRAGUJEVAC Fijat ostaje veran Srbiji

na Vesti

Kompanija Fijat ostaje posvećena poslovanju u Srbiji, saopšteno je danas iz Fijat grupacije i Vlade Srbije nakon sastanka predsednika vlade Aleksandra Vučića i izvršnog direktora kompanije Fijat Alfreda Alatavile u Torinu.

Pogledajte sta zaposleni misle o kompaniji FIAT

Fijat automobili Srbija i naša fabrika u Kragujevcu veoma su važni za našu industrijsku proizvodnju. Kompanija Fijat potvrdjuje svoju posvećenost Srbiji - rekao je Altavila.

Vučić i Altavila istakli su značaj zajedničkih ulaganja u Srbiju i fabriku Fijat automobili Srbija u Kragujevcu, kao i stalnog prisustva FIAT grupe u Srbiji, na koje su se obe strane obavezale.

Altavila je istakao kontinuiranu podršku i doprinos koji su Srbija i premijer Vučić uvek pružali FCA Grupaciji u Srbiji.

Tokom razgovora je rečeno da će izgledi industrije u narednim godinama i konkurentnost modela "Fiat 500L" u svom segmentu tokom "životnog ciklusa automobila" omogućiti kompaniji Fijat Srbija da planira kontinuitet u poslovanju fabrike i da održi svoj doprinos jačanju srpske privrede.

Vučić je rekao da će Vlada Srbije pružiti punu podršku fabrici Fijat automobili Srbija kako bi obezbedila sigurnu budućnost poslovanja ove fabrike i dugoročno strateško partnerstvo između Republike Srbije i kompanije Fijat.

  • Nastavićemo otvoren dijalog sa naÅ¡im partnerom o budućem razvoju fabrike u Kragujevcu - istakao je premijer Vučić, dodajući da je to u najboljem interesu svih zaposlenih, lokalne zajednice i sveukupne ekonomije Srbije.

Tokom boravka u Torinu, premijer Vučić posetio je Dizajn centar kompanije Fijat (Centro Stile), gde je prisustvovao prezentaciji evolucije Fijata 500L od prvih skica do finalnog modela.


Čitaj dalje...

Mesto u kojem je prosečna plata 93.000 dinara

U jednoj opÅ¡tini u Srbiji prosečna plata iznosi čak 93.000 dinara. Nedostižan san za… Dalje...

Prosečna neto zarada u NiÅ¡u u maju bila je neÅ¡to manje od 40.000 dinara, Å¡…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA