ZANIMANJE BUDUĆNOSTI: Svi će hrliti da se bave ovim poslom, a plata je NEVEROVATNA!

na Vesti

Erbasova poslednja prognoza svetskog tržišta pokazala je da će za 20 godina biti posla za oko milion pilota i inženjera.

Toliki broj pilota biće potreban jer će godišnji broj putnika na dužum relacijama narasti i više nego dvostruko, na 2,5 miliona.

Pogledajte kolika je plata pilota AIR SERBIA
Kako su objasnili, u sledećih 20 godina uočava se potreba za oko 560.000 novih pilota i 540.000 novih inženjera koji će leteli i održavati letelice.
Na tržištu širokotrupnih aviona, kompanija Erbas prognozira trend ka većem kapacitetu letelica i predviđa potrebu za preko 9.500 širokotrupnih putničkih i teretnih aviona u narednih 20 godina, čija se vrednost procenjuje na 2,8 biliona dolara.

Pogledajte sve aktuelne oglase za posao i sve o firmama u Srbiji OVDE

Ovo čini 29 odsto svih isporuka novih letelica i 54 odsto vrednosti. Većina isporuka širokotrupnih letelica (46 odsto) biće u azijsko - pacifičkom regionu.
Urbanizacija i povećanje bogatstva rastućih ekonomija, posebno u Aziji, su pokretači rasta avio saobraćaja, objašnjavaju u saopštenju.

Sa kombinovanom populacijom od preko šest milijardi ljudi, ove ekonomije će rasti za 5,6 odsto godišnje, a sklonost putovanjima njihove populacije će se utrostručiti do 75 odsto. U roku od 10 godina kineski domaći vazdušni saobraćaj će postati najveći svetski. U ekonomijama Zapadne Evrope i Severne Amerike, rast vazdušnog saobraćaja će iznositi 3,7 odsto.


Čitaj dalje...

LEPA VEST ZA PROKUPČANE: Posao za 300 novih radnika, a evo i gde

PROKUPLJE - Do kraja 2016. godine nemačka kompanija Leoni u Prokuplju zaposliće 300 novih radnika iz te opštine, izjavio… Dalje...

Iako najviše plaćaju zaposlene, najveće kompanije u Srbiji su u 2015. godini smanjile troškove zarada i naknada. Na zarade,…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA