NOVI INCIDENT U JURI Srpski radnici kleče pred korejskim gazdama

na Vesti

Najnoviji video snimak iz fabrike Jura u Leskovcu izazvao je brojne reakcije građane Srbije.

Pogledajte sta zaposleni misle o ovoj kompaniji

Nakon priča da u ovoj korejskoj fabrici radnike teraju da nose pelene, kako ne bi išli u toalet tokom radnog vremena, na Internetu je osvanuo snimak na kom se vidi kako radnici kleče pred rukovodstvom kompanije.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.

Deluje da je snimak nastao kao šala, budući da se radnici, dok mašu srpskim zastavama smeju. Međutim, građanima Srbije ni malo se nije svidela ova pošalica.

Ekipa Alo! pokušala je u Juri da dobije odgovor na pitanje kako je nastao ovaj snimak, i zašto su radnici klečali, ali se na brojeve poznate redakciji niko nije javljao.


Čitaj dalje...

ČEKAJUĆI PLATE ZAVRŠAVAJU U BOLNICI Invalidi radnici u "Zastavi impro" ušli u peti dan štrajka glađu

Nakon četiri dana štrajka glađu zbog neisplaćenih zarada, jedan od štrajkača je prebačen u bolnicu zbog pogoršanog stanja, a… Dalje...

Veza i članstvo u stranci polazna su osnova da bi se došlo do posla u Srbiji, ali se i…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA