PONOSAN Vučić u "Juri": To je ta užasna fabrika, a ja nigde nisam video ČUVENE PELENE

na Vesti

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas fabriku "Jura" u Leskovcu, u kojoj je zaposleno 2.100 radnika i razgovarao sa nekima od njih. "To je ta užasna fabrika o kojoj svi pričaju u Srbiji, ja sam ponosan kako ta fabrika izgleda", poručio je premijer.

On je rekao da je zadovoljan onim što je video.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.

"Očekujemo dalji nastavak saradnje sa Jurom, zapošljavanje još ljudi, ali i pozivnice za južnokorejske kompanije", rekao je Vučić.

On je izjavio da je sa rukovodstvom "Jura" u Leskovcu dogovorio zapošljavanje još 3.000 radnika u tom gradu, jer će južnokorejske kompanije prebaciti svoje fabrike u Srbiju.

Pogledajte sta zaposleni misle o ovoj kompaniji

"Ovo je najbolja fabrika i ovde su vlasnici najzadovoljniji radnicima. Bio je plan da 'Jura' u Srbiji zaposli 4.000, a sada već radi 6.400. U Leskovcu se do kraja ove godine biti zaposleno još 700 ljudi", dodao je Vučić.

"Nudimo kvalifikovanu i odgovornu radnu snagu i dobre subvencije, bolju nego u drugim zemljama", rekao je Vučić upitan šta to Srbija pruža investitorima bolje od drugih zemalja.

NOVI INCIDENT U JURI Srpski radnici kleče pred korejskim gazdama

Premijer je radnike pitao da li im je naporan posao i dobio odrečan odgovor.

"Da li stižete sve da uradite", interesovao se Vučić, a radnici su mu potvrdno odgovorili.

Predsednik vlade je na kratko razgovarao sa tri radnice, kojima se poverio da "za tri godine ne bi naučio da rade ono što one rade"."Ma nije teško, naučili biste", ohrabrile su ga radnice.

Vučić je radnicima poručio: "Alal vam vera, čestitam vam kako radite".
On je rekao i da je od rukovodstva fabrike tražio da otvore još jednu u Leskovcu i svima poželeo srećan rad.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.

"Nigde nisam video čuvene pelene"

Izveštač Tanjug sa lica mesta javio je da je premijer korejskim rukovodiocima hvalio radnike i naglasio da tako vrednih i marljivih, kao što su u Leskovcu i Srbiji, nema nigde u svetu.
Vučić je kasnije, u razgovoru sa novinarima, rekao da se susreo sa nekoliko stotina radnika.

Kako Do Posla U Srbiji?

Premijer je rekao da rukovodioci "Jure" nisu tražili subvencije države i da su 27 do 28 miliona evra subvencija, kojima je vlada pomogla tu kompaniju, vratili u jednoj godini kroz poreze i doprinose.

Vučić je obišao novoizgrađeni objekat u kojem su magacini za sve tri fabrike u Srbiji - u Leskovcu, Nišu i Rači.

Vučića su u fabrici dočekali direktor Jure za Evropu Kim Jun Be i zamenik direktora za Srbiju Jang Vu Nam. Premijera je ispred fabrike sačekao veliki broj gradjana, koji su ga ispratili aplauzom.


Čitaj dalje...

Kreću protesti u Geoksu, FAP-u, Juri…

Vranje – Organizovanjem protesta ispred fabrike obuće Geoks u Vranju koji će se zbiti u četvrtak ispred sedišta tog preduzeća,… Dalje...

Prof. dr Danica Grujičić svakodnevno operiše tumore i spasava živote pacijentima. Nedavno je odlučila da pokuša da otkloni boljke…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA