Ogledalo Firme - Obaveze i Pravila Korišćenja Biznis Paketa

na Pravila Koriščenja i Slično

Ova pravila korišćenja i obaveze se odnose na pristup, korisćenje našeg poslovnog websajta, emailova i mobilnih aplikacija (Ogledalo Firme - Poslodavci). Ova pravila takođe uključuju privatnost i polisu kolačića. Korišćenjem Ogledalo Firme - Poslodavci, slažete se sa svim ovim pravilima.

Ako koristite Ogledalo Firme - Poslodavci ili bilo koji deo Ogledalo Firme u svojstvu ili kao predstavnih drugog legalnog entiteta ili kompanije u tom slučaju "Vi" takođe se odnosi na takvu kompaniju ili legalni entitet i slažete se da Vas vezuju ove ugovorne obaveze čak iako imamo ugovor sa vama kao pojedincom. (Termini "mi" ili "nas" se odnosi na Ogledalo Firme, Second Surfer iz Kalifornije).

1. Pravo da koristite Ogledalo Firme - Poslodavci

A. Da biste koristili Ogledalo Firme - Poslodavci, (1) morate imati bar 18 godina i (2) vi, morate imati odobrenje ili dovoljno prava da zastupate kompaniju koju planirate da administrirate. Nemate prava da koristite Ogledalo Firme - Poslodavci ukoliko smo vam mi ili kompanija koju zastupate zabranili pristup iz bilo kog razloga.

2. Vaš nalog na Ogledalo Firme - Poslodavci

Da biste napravili nalog na Ogledalo Firme - Poslodavci ili na Ogledalo Firme mi zahtevamo od Vas vašu email adresu i da podesite šifru. Email koji koristite mora biti onaj preko kojeg možemo da stupimo sa Vama u kontakt.
U slučaju da ne možemo da stupimo sa Vama u kontakt vaš sadržaj i nalog može biti ili isključen ili obrisan. Ostali zahtevi pri registraciji kao što mogu biti vaše ime, vaše radno mesto i slično takođe se primenjuju. Vi ste kompletno zaduženi za čuvanje i održavanje vaše šifre. Obavezujete se da ćete nas kontaktirati čim primetite ili posumnjate na neautorizovan pristup Vašem nalogu. Vi ste kompletno odgovorni za korišćenje vašeg naloga i za sve ono što vaš nalog može da uradi. Ogledalo Firme zadržava pravo da otkaže šifre i suspenduje ih u bilo kom trenutku.

Pristup preko socijalnih mreža. Vaš nalog takođe može biti napravljen i registrovan putem socijalnih mreža kao što su Facebook ili Google+. Ako pristupate Ogledalu Firme preko Socijalnih Mreža slažete se da mi možemo imati pristup vašim podacima koje takve socijalne mreže odobre. Lične informacije koje imate kod socijalnih mreža mogu biti prikazane i prenete na Ogledalo Firme.
Obratite pažnju da je vaš odnos sa socijalnim mrežama kompletno pod ugovorom sa takvim socijalnim mrežama.

3. Pravila Kuće

Pravila Kuće. Vi garantujete da ćete koristiti Ogledalo Firme - Poslodavci isključivo za legalne radnje i u skladu sa ovim Ugovorom i da ćete poštovati sve zakone koji se odnose na vas (uključujući i ugovorne obaveze koje imate sa drugim poslodavcima). Takođe se slažete da možete biti odgovorni ako preko Ogledala Firme vaš sadržaj prekrži neki zakon i na osnovu njega se možete držati odgovornim.

Slažete se da nećete:
1. Predstavljati neku drugu osobu ili njen email, ili predstavljati kompaniju sa kojom nemate nikakav odnos.
2. Praviti korisničke naloge na netačan ili ilegalan način. Koristiti bilo koji drugi nalog koji nije vaš; ili praviti nekoliko korisničkih naloga kako bi popravljali ili kvarili kredibilitet neke kompanije.
3. Postavljati bilo koji sadržaj koji ne posedujete ili za koji nemate odobrenje da ga postavljate.
4. Postavljati sadržaj koji nije odgovarajuć, previše je označen, prevarantski, netačan ili koji ne zastupa vaše iskreno mišljenje.
5. Ponašati se preteće, koristeći rasnu ili nacionalnu mržnju, ili na bilo koji način činiti druge korisnike ili Ogledalo Firme ugroženim
6. Promovisati ili podržavati ilegalne radnje
7. Objavljivati informacije koje krše već postojeće ugovore, ili sadrže poslovne tajne, patente, intelenktualnu svojinu, autorski sadržaj.
8. Postavljati bilo šta što je pornografskog, nasilnog ili seksualnog sadržaja.
9. Prikazivati da imate bilo kakav odnos sa Ogledalo Firme bez prethodnog odobrenja od strane Ogledala Firme.
10. Kopirati sadržaje sa Ogledala Firme ili koristiti botove za preuzimanje, postavljanje i modifikovanje sadržaja
11. Pokušavati da zaobiđete naše sigurnosne sisteme
12. Uticati na bilo koji način na kvalitet naših usluga.

4. Stvari koje se odnose na Poslodavce

A. Postavljanje poslovnih oglasa na Ogledalo Firme.
Ne smete postavljati poslovne oglase koji:
1. Krše bilo koji zakon koji je primenjiv u datom trenutku ili pravilo države gde se posao treba obavljati. Ovo uključuje i bilo koji zakon o radu i zapošljavanju koji je primenjiv, kao i zakone o čuvanju informacija o zaposlenima.
2. Koji sadrže lažne informacije ili imaju cilj da se lažno predstave zaposlenima.
3. Koji imaju cenu za apliciranje na poslovni oglas ili traže periodične uplate. Zahtevaju regrutere ili slične osobe. Koji predstavljaju multi level marketing šeme; piramidalne šeme, "članove klubova", ili oglase koji plaćaju samo proziviju (osim ako tako nešto nije eksplicitno navedeno u opisu oglasa)
4. Zahtevaju bilo kakvu procenu radnika koja nije legalna ili potrebna.
5. Koriste logo ili brend ili link ka websajtu ili na bilo koji drugi način vezuju za entitet za koji nemate autorizaciju da postavite poslovni oglas.
6. Imaju nekoliko poslovnih pozicija u jednom oglasu.
7. Diskriminišu na osnovu pola, godina, rase, nacionalnosti, i sl.

Ogledalo Firme zadržava diskreciono pravo da ukine ili isključi bilo koji poslovni oglas.
Korisnik koji administrira kompaniju odnosno ima pristup poslovnim oglasima i kandidatima koje Ogledalo Firme preporučuje se obavezuje na sledeće:
1. Da neće SPAMovati kandidate na bilo koji način
2. Da neće preprodavati ili deliti informacije o kandidatima bilo kom trećem licu
3. Da će Koristiti informacije kandidata isključivo u svrhe traženja radnika. Nijedna informacija o kandidatu ne sme biti iskorićenja u svrhu nuđenja usluga ili proizvoda ili kandidat sme da bude kontaktiran iz bilo kog drugog razloga osim u svrhu zapošljavanja.

Ogledalo Firme ne može da garantuje kvalitet kandidata koje pronalazi za odgovarajući poslovni oglas kao što ne može ni da garantuje količinu kandidata koji će biti ponuđeni za odgovarajuće radno mesto.

Ogledalo Firme se obavezuje da prikazuje samo kandidate koji predstavljaju stvarne korisnike koji su svojevoljno ostavili informacije na Ogledalo Firme. Ogledalo Firme ni na koji način ne utiče niti generiše informacije o kandidatima niti ih menja bez odobrenja krajnjeg korisnika.

Ogledalo Firme će se potruditi da prikaže kandidate koji aktivno traže posao ili su aktivno tražili posao u prethodnih minimalno mesec i po dana.

B. Komentari na Ogledalo Firme. Ne smete da nudite nagrade ili na bilo koji način nagrađujete zaposlene za dobre komentare. Ne smete da menjate komentare sa drugim poslodavcima. Ogledalo Firme zadržava pravo da obriše komentare ako uvidi da postoji razlog da je korisnik kompenzovan da ostavi komentar.
Poslodavac ne sme da traži od zaposlenih dokaze da su postavili komentare na Ogledalo Firme.

C. Plaćan poslovni nalog

Ogledalo Firme zadržava pravo da obriše i isključi bilo koji plaćen poslovni nalog koji na bilo koji način krši gore pomenuta pravila. Ogledalo Firme ima pravo da ukine pristup administriranju kompanije u slučaju da su pravila iz ovog ugovora prekršena ili u slučaju da naplata nije bila moguća, bila je problematična ili iz bilo kog razloga nije kompletirana.

Korisnik ima pravo da prekine svoj plaćeni poslovni nalog u bilo kom trenutku kontaktiranjem ili korišćenjem interfejsa Ogledala Firme (ukoliko interfejs to dozvoljava).

D. Sadržaj kompanija koji proističe i napravljen je preko plaćenog korisničkog naloga

Ogledalo Firme zadržava pravo da obriše ili modifikuje bilo koji sadržaj koji je nastao od strane bilo kog korisnika Ogledalo Firme sistema.


Čitaj dalje...

Kako da saznate PRAVU ISTINU o potencijalnom poslodavcu

Otvorila se pozicija u određenoj kompaniji i razmišljate da se prijavite… Ili ste dobili ponudu za posao u određenoj… Dalje...

Statistika je dve najnerazvijenije opštine sa juga Medveđa i Kuršumlija stavila u sam vrh u Srbiji po visini neto…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA