Samo 2 koraka do zaposlenja

na Vesti

“Dobar dan! Da li ste vi Stefan?”
“Da,ja sam.”
“Zovem Vas u vezi konkursa za posao. Odgovara li Vam da sutra u 11 časova dođete na razgovor za posao?....“ – ovo je bio treći poziv za posao ovog meseca a Stefan svoj CV nigde nije slao. Uradio je samo jednu stvar. Pitate se koju? Napravio je svoj CV na Ogledalo Firme. Da, moguće je. Ogledalo firme ti nalazi posao a evo šta treba da uradiš da i tebe poslodavci kontaktiraju kao i Stefana.

KORAK 1. Idi na našu stranicu Ogledalo Firme, klikni na odeljak “Nađi posao“ a zatim „Prijavi se“.

KORAK 2. Registruj svoj profil (e-mail adresu) pa počni sa popunjavanjem svog CV-ja.

a) Podesi interesovanja i lokaciju – šta bi voleo da radiš i gde, navedi svoje veštine i znanja u čemu si dobar, šta sve znaš i umeš - kako bi poslodavac mogao stvoriti što bolju sliku o tvojim sposobnostima.
b) Označi da li aktivno tražiš posao, razmatraš bolje prilike ili ga ne tražiš – ukoliko tražiš posao a trenutno si zaposlen, kompanija u kojoj radiš neće moći videti tvoj profil u slučaju da imaju otvorene pozicije. c) Upiši osnovne informacije o sebi kako bi te poslodavac mogao kontaktirati i priloži sliku. Verovao ili ne, bilo to logično ili ne, neki poslodavci obavezno traže sliku uz priloženu biografiju – nek to bude malo ozbiljnija slika a ne slika koju stavljamo na društvene mreže, imaj na umu da i to utiče na odabiir kandidata (trebalo bi to tako ili ne).
d) Upiši dodatne informacije koje se traže i završio si!

Ne moraš više slati svoj CV na 1000 mesta jer odavde mi preuzimamo stvar u svoje ruke. Možda se pitaš kako mi to tražimo posao za tebe?
Ukoliko napraviš svoj CV na način koji smo objasnili malopre, naši regruteri (osobe zadužene za zapošljavanje), preporučiće te poslodavcima koji traže radnike tačno tvog profila. Poslodavac te nalazi i kontaktira emajlom ili telefonom.

Ne košta ništa, štedi vreme, umanjuje stres, pa zato ukoliko još nisi, napravi svoj profil još danas!


Čitaj dalje...

ALARMANTNO Više od polovine žena u Srbiji niti radi, niti traži posao

ÄŒak 53,7 odsto žena u Srbiji je radno neaktivno - nemaju posao, ali ga ni ne traž… Dalje...

Hej ti, upravo ti, koliko sati nedeljno radiÅ¡? Neplaćeni prekovremeni rad jedna je od mnogih boljki zaposlenih Å¡…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA