Rapisan konkurs za jedno od NAJPOŽELJNIJIH mesta u državnoj službi

na Vesti

Uprava carina raspisala je konkurs za 19 radnih mesta na neodređeno vreme.

Vredno je napomenuti da ukoliko tražiš posao, ili bi razmotrio bolje prilike, a umara te da šalješ 1000 CVa na razne kompanije, ovakav sistem agenta za zapošljavanje može da ti nađe posao vrlo brzo ili da otvori nove bolje plaćene pozicije. Pusti našeg agenta da aktivno traži posao za tebe potpuno besplatno. Prijavi se danas.

Carina nudi šest poslova u centrali na Novom Beogradu, i po jedno mestu i carinarnicama Beograd, Šabac, Dimitrovgrad, Kladovo, Kruševac, Kragujevac, Subotica, kao i po dva radna mesta za carinarnice u Novom Sadu, Somboru i Prištini sa sedištem u Nišu.

SRPSKI POSLODAVCI PROCENILI Evo koja će zanimanja biti tražena u 2017. godini

Za mesto šefa odseka traže završene osnovne akademske, master akadmske, specijalističke akadmske, specijalističke strukovne, ili osnovne studije u trajanju od najmanje četiri godine (240 ESPB), položen državni ispit i najmanje pet godina u struci.

Za mesto carinskog referenta - radnika u pisarnici traže završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci.

Za mesto carinskog referenta - radnika obezbeđenja završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci, dozvolu za nošenje oružja i položen ispit za zaštitu od požara.

Spisak svih aktuelnih oglasa mozete da pogledate na www.ogledalofirme.com

Za mesto rukovodioca u sektoru informacionih i komunikacionih tehnologija traže osobu sa završenim četvorogodišnjim studijama iz oblasti ekonomije, prirodno-matematičkih ili tehničkih nauka (240 ESPB), sa položenim stručnim državnim ispitom i najmanje pet godina iskustva u struci.

Za mesto inženjera za razvoj komunikacija traže takođe četvorogodišnje studije iz istih oblasti (240 ESPB), sa položenim državnim ispitom i najmanje pet godina rada u državnim organima, i poznavanje engleskog jezika.

U većini carinarnica traže carinske nadzornike, a uslovi su "srednja stručna sprema ekonomskog, tehničkog, opšteg ili administrativno-upravnog smera, najmanje 2 godine radnog iskustva u struci, položen državni stručni ispit i poznavanje engleskog, francuskog, nemačkog ili ruskog jezika".

Iako je prosečna plata u Upravi carina relativno niska u odnosu na neke druge državne službe, ta mesta su prilično tražena zbog toga što su i takve plate misaona imenica za mnoge radnike u privatnom sektoru, a uz državno uhlebljenje obično ide relaksiranije radno vreme, duži odmori i druge povlastice.


Čitaj dalje...

DIREKTOR GODINE: Na radnike gleda kao na drago kamenje!

Nebojša Matić iz Srbije je nesvakidašnji poslodavac i biznismen, a sudeći po onome što radnicima daje i što od… Dalje...

Posle mesec dana rada na novom poslu neminovno sagledavate jednu istinu: vaš poslodavac - bilo da je reč o…

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate: office@ogledalofirme.com
Pravila Korišćenja i Slično

Još nešto za reći

Ukoliko imate bilo koji predlog, primedbu i slično bilo na informacije koje vidite, ili na način na koji naš servis radi želeli bismo da nam to kažete što pre.

Pogledajte spisak svih kompanija koje trenutno ažuriramo ili preporučite novu.

2016 (c) OgledaloFirme, produced by Second Surfer, CA, USA